Bekijk de meest recente nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Op donderdag 30 en vrijdag 31 mei is onze zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar.
 
Uiteraard kunt u tijdens deze dagen uw bestellingen gewoon blijven doorgeven via info@themans.nl. Deze zullen wij zo snel mogelijk in behandeling nemen, zodra wij weer geopend zijn. 
 
Maandag 3 juni zijn wij weer geopend en helpen wij u graag verder!

ROC Amsterdam

Op de hoofdvestiging van het ROC Amsterdam aan de Europaboulevard hebben we na een pilot een mooie oplossing mogen realiseren. Sinds de opening van deze locatie in 2011 had de school te maken met structurele defecten aan het deurbeslag. Het deurbeslag bleek niet opgewassen tegen het dagelijkse en intensieve gebruik door scholieren. De huidige deurbeslag classificaties, blijken dit probleem niet af te kunnen dekken.

Continuïteit, veiligheid en duurzaamheid
Daarom is er gekozen voor Ansa Intense. Door het toepassen van Ansa Intense deurbeslag behoren de problemen nu tot het verleden. In samenwerking met ROCvA, Calertho Bouwkunde BV. en Timmerman’s IJzerhandel is er een mooie oplossing geboden, waarbij continuïteit, veiligheid en duurzaamheid de belangrijkste aandachtspunten waren. Vernon Bigiman, supervisor Security & Services: ,,Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en de prettige samenwerking. Wij hoeven ons nu niet meer dagelijks bezig te houden met het repareren van het deurbeslag, maar kunnen ons weer focussen op andere dingen.’’

Het ROCvA bestaat uit 9 moderne MBO-Colleges. Op deze locaties volgen meer dan 30.000 studenten, meer dan 300 verschillende opleidingen.

De Bouwbeurs 2019 zit erop! Een succesvolle editie met volop aandacht voor onze twee noviteiten; S² Ultimaxx scharnier en S² draairaambeslag! Heeft u ons gemist, maar bent u toch nieuwsgierig naar onze nieuwe oplossingen? Lees er hieronder meer over of neem vrijblijvend contact met ons op via info@s2info.nl.

UltiMaxx
Geen dievenpen, wel inbraakwerend. Zo eenvoudig is de nieuwe S² scharnieren lijn te omschrijven. Het geheim? Een lip die achter de knoop van het scharnier haakt. Zelfs als de pen eruit wordt gehaald, kan de deur of het raam niet uit het kozijn getild worden.

Ultimaxx 97Extra montagegemak
Het grote voordeel van dit nieuwe scharnier is dat de vakman niet langer een uitsparing voor de dievenpen hoeft te frezen, maar alleen de inkrozing in het kozijn hoeft te maken. Extra montagegemak en tijdswinst dus! 

Meer informatie over de nieuwe Ultimaxx vindt u op onze informatie flyer

 

S² Draairaambeslag
Ons nieuwe S² draaibeslag assortiment is nu beschikbaar en te bekijken in onze nieuwe draairaambeslag brochure. Geschikt voor draairamen, stolpramen, valramen en uitzetramen. Het beslag is eenvoudig en snel te monteren, zonder koppelplaatjes en biedt voor bijna elke raamhoogte een oplossing! 

Vastzetschaar
Dankzij de toepassing van een vastzetschaar met vertanding is er geen beweging in de geopende ramen te krijgen. Een innovatie waarbij veiligheid en montage- en gebruikersgemak worden gecombineerd. De gehele lijn S² draairaambeslag is uit voorraad leverbaar en te bestellen via onze binnendienst via info@s2info.nl.

Brochure Draairaam

Bekijk online

 

« Nieuwere berichten
2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14