Ansa

Logo _Ansa

Het merk Ansa bestaat uit uitsluitend rvs producten die voldoen aan de hoogste eisen qua design, veiligheid en kwaliteit. Het rvs deurbeslag is getest en gecertificeerd volgens de laatste en strengste Europese normen. Alle rvs deurbeslagen zijn modulair opgebouwd, er is voor vrijwel iedere situatie een oplossing. Dit maakt Ansa producten buitengewoon flexibel, duurzaam, betrouwbaar en bedrijfszeker.
12 jaar geleden is het merk Ansa ontstaan en is nu uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Benelux op de markt voor rvs deurbeslag. In tegenstelling tot de meeste rvs deurbeslagleveranciers worden de Ansa producten in Nederland geproduceerd. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en is maatwerk goed in te plannen. Voor het assortiment deurgrepen is dit bijvoorbeeld erg belangrijk. Hier is maatwerk geen uitzondering.

 


 

Logo Ansa E

Een nieuw concept van Ansa, genaamd Ansa-e, combineert rvs deurbeslag met intelligente software, waardoor een standaard deurkruk verandert in een hoogwaardig toegangsbeheersysteem voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Dit alles zonder ook maar iets in te leveren op design en veiligheid. Het concept is volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

Het concept bestaat in de basis uit rvs veiligheidsbeslag (SKG*** en PKVW) en een zelfvergrendelend elektromechanisch (veiligheids)slot. In het deurbeslag is een elektronisch gedeelte geïntegreerd welke het slot aanstuurt, de koppeling wordt dus in het slot gemaakt en niet in het garnituur. Dit resulteert in een elektronisch veiligheidsbeslag dat niet inlevert op de belangrijke mechanische eigenschappen.

Ansa-e maakt onderdeel uit van het merk Ansa. Ansa levert uitsluitend rvs producten die voldoen aan de hoogste eisen qua veiligheid, kwaliteit en design. 12 jaar geleden is het merk ontstaan en is nu uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Benelux op de markt voor rvs deurbeslag. In tegenstelling tot de meeste rvs deurbeslagleveranciers worden de Ansa producten in Nederland geproduceerd. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en is maatwerk goed in te plannen. Voor het assortiment deurgrepen is dit bijvoorbeeld erg belangrijk. Hier is maatwerk geen uitzondering.


Bezoek hier de website van Ansa

Keer terug naar het overzicht