Deurdrangers

Voor binnen- en buitendeuren variërend van normaal tot zeer frequent gebruik

Voor het automatisch sluiten van deuren heeft S2 een ruim aanbod aan deurdrangers.
Al onze deurdrangers voldoen aan de NEN-EN1154 en zijn toepasbaar op brandwerende deuren volgens NEN-EN1634.

Budgetline deurdrangers

Het assortiment Budgetline deurdrangers van S2 is toepasbaar op nagenoeg elke standaard binnen- en buitendeur tot een maximaal gewicht van 80 kg. De deurdrangers hebben een instelbare zwaarte,  sluitsnelheid en eindslag. De sluitsnelheid en eindslag zijn middels ventielen eenvoudig af te stellen.

De deurdranger is leverbaar met een schaararm of glijrail en beschikbaar in aluminium F1.

Slimline deurdrangers

De S2 Slimline deurdrangers zijn geschikt voor binnen- en buitendeuren die frequent gebruikt worden tot een maximaal gewicht van 100 kg. Deze deurdranger is een echte alleskunner. U kunt namelijk de zwaarte, sluitsnelheid, eindslag, openingsbegrenzing en sluitvertraging instellen.

De deurdranger is leverbaar met een schaararm of glijrail en beschikbaar in aluminium F1 of rvs geborsteld.

 

High Performance deurdrangers met automatische sluiting

Onze High Performance deurdrangers zijn geschikt voor toepassing op brandwerende deuren volgens NEN-EN1634. Deze elektromagnetische deurdrangers sluiten automatisch de deur bij een elektrische impuls bijvoorbeeld door een brandmeldcentrale of drukknop. De deurdranger is leverbaar met een schaararm of glijrail en beschikbaar in aluminium F1 of rvs geborsteld.

Vrijloop deurdranger (free swing)

Wanneer u de deurdranger instelt met een vrijloopfunctie kunt u de deur vrij bewegen en dus op elke stand zetten. Bij brand wordt deze vrijloopfunctie opgeheven en sluit de deur.

Deurdranger met vastzetfunctie

In de openhoudfunctie blijft de deur geopend. Bij brand of andere calamiteiten ontvangt de deurdranger een elektrische impuls en sluit de deur automatisch.

Download onze catalogus

Bekijk onze catalogus voor het complete assortiment deurdrangers. Hier vindt u ook alle technische tekeningen. Voor montagevoorschriften en productcertificaten kunt u kijken op onze downloads pagina.