Grepen

Maak uw deur stijlvol af met de rvs grepen van Ansa

Kwaliteit, liefde voor het product en oog voor design, dat is waar onze Ansa grepen bekend om staan. Jarenlange expertise en een flexibele productie geven een onmiskenbaar resultaat in standaard en maatwerk grepen.

RVS grepen

Door een brede keuze in modellen, afmetingen en afwerkingen is er altijd een greep die past bij uw deur. Onze grepen zijn uit te voeren in vrijwel elke gewenste kleur, zodat deze nog beter aansluiten bij het gewenste resultaat. De coatings zijn krasbestendig en hebben een lange levensduur.

 • Kwaliteit
 • Standaard en maatwerk
 • Brede toepassingen
 • Ruime keus in afwerking
 • Snelle levering

Poedercoating

Onze standaard en maatwerk grepen kunt in een haast ongelimiteerde range van kleuren, glansgraden en metallic- en structuureffecten bestellen. Dit gebeurt middels poedercoating, een milieuvriendelijke coating technologie waarbij we een organische deklaag op de greep aanbrengen.

Grepen in zwart

Onze greep met matzwarte coating geeft uw interieur een stijlvol en stoer karakter en past helemaal bij de huidige woontrends. Deze deklaag dient naast verfraaiing ook voor bescherming van de metalen ondergrond. De coatings zijn krasbestendig en hebben een lange levensduur.

Montage grepen

Bij onze grepen ontvangt u standaard een bevestigingsset doorgaand (enkele greep) of paarsgewijs (stuks). U heeft de volgende montagemogelijkheden.

 • Blinde montage
  geschikt voor houten deuren (aluminium en kunststof op advies)
 • Doorgaande montage
  geschikt voor hout-, PVC-, aluminium-, staal-, profiel- en glasdeuren
 • Dubbelzijdige montage
  geschikt voor hout-, PVC-, aluminium-, staal-, profiel- en glasdeuren

Deurgrepen op maat

Op zoek naar een deurgreep en voldoen onze standaardformaat grepen niet? Geen probleem. Bij ons kunt u grepen in elke specifieke maat bestellen. Wanneer het technisch mogelijk is kunnen wij uw gewenst greep voor u produceren. Deze maatwerk grepen worden snel geleverd. Via onderstaande contactbutton kunt u direct uw vraag naar ons toesturen.

Download onze brochure

Voor meer informatie en technische details over onze grepen kunt u kijken in onze brochure. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.