Kwaliteit en certificering

Geteste en bevestigde kwaliteit

Ontwikkelingen in de branche volgen elkaar snel op. Om op de hoogte te blijven en beter in te kunnen spelen op klantuitdagingen, werken wij actief samen met diverse partners. Zo houden we de kwaliteit hoog en blijven we allemaal werken aan één gezamenlijk doel: innoveren en producten en oplossingen van de hoogste kwaliteit leveren.

S2 testomgeving

Een gedreven team van productspecialisten in combinatie met onze creatieve geesten van de R&D-afdeling maakt ons flexibel, creatief en leidt tot innovatieve en onderscheidende oplossingen. We bewandelen geen gebaande paden, maar zetten liever zelf de route uit. Nieuwe ontwikkelingen worden allereerst uitvoerig getest in onze eigen testomgeving.

Van een eerste schets, 3D-prototype tot een daadwerkelijke duurzame oplossing. Een protoype maakt het idee tastbaar en testbaar. Het stelt ons in staat om de werking van een product uitvoerig te testen en de vormgeving te optimaliseren. Daarnaast geeft een prototype een goed en tastbaar beeld voor de (potentiële) klant. Zijn we samen overtuigd van het product? Dan volgt de volgende testfase.

Gewaarborgde kwaliteit

Nadat we onze producten zelf uitvoerig hebben getest, laten we de kwaliteit nogmaals testen door testinstituten Stichting Kwaliteit Gevelbouw of SHR.  Zij controleren of de producten voldoen aan de eisen die gesteld worden en/of de producten geschikt zijn voor het bouwwerk waarin zij worden toegepast. Met een SKG-IKOB  of SHR certificaat wordt voldaan aan de regelgeving in de bouw (het Bouwbesluit) en komt het product in aanmerking voor toepassing in projecten in het kader van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Software voor kozijnindustrie

S2 is aangesloten bij Matrix Software en Groeneveld automatisering voor offerte calculaties en het aansturen van houtbewerkingsmachines. Regelmatig updaten we de inleesbestanden met nieuwe producten, maatvoeringen en juiste CAD-tekeningen.

Onze partners

Neem contact met ons op

Ook partner worden? Of heeft u een andere vraag?
Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens.