Meerpuntssluitingen

Meerpuntssluitingen en sluitlijsten voor een goed sluitende (dubbele) deur

Complete range meerpuntssluitingen voor alle deurtoepassingen. In combinatie met onze stijlvolle contra-espagnoletten geschikt voor toepassing in dubbele deuren. Alle oplossingen zijn SKG® gecertificeerd en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Classic Line cilinder- of krukbediend

De Classic Line meerpuntssluitingen sluiten op drie punten en hebben een optimale haakgeometrie. De complete lijn is SKG® gecertificeerd en voldoet aan Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De meerpuntssluiting is links en rechts toepasbaar dankzij een omlegbare dagschoot.

Classic Line anti-paniek

Deze cilinderbediende meerpuntssluiting met anti-paniekfunctie is in vergrendelde situatie altijd middels de kruk of een duw-/anti-paniekbalk te bedienen. Daarmee voldoet deze meerpuntssluiting aan de panieknormen NEN-EN 179 en NEN-EN 1125.

CET38 en CEU29

stijlvolle en SKG*** sluitoplossingen voor dubbele deuren

Bij S2 kunt u kiezen uit een stalen (CEU29) en aluminium (CET38) sluitlijst. De CET38 sluitlijst is zo ontworpen dat er nog maar één smalle uitsparing gefreesd hoeft te worden. Bovendien is de sluitlijst eenvoudig in te korten tot elke gewenste hoogte. Montage van de sluitlijst wordt zo niet alleen gemakkelijker, maar de verwerker wint daarmee ook nog eens veel tijd.

  • Op drie sluitpunten nastelbaar
  • Geschikt voor links- en rechtsdraaiende deuren
  • Geschikt voor verwerking in houten deuren

De CET38 sluitlijst is ook in zwart leverbaar.

Sluitmiddelen

Bij S2 heeft u altijd keuze uit meerdere mogelijkheden, zo ook wat betreft onze sluitmiddelen voor enkele en dubbele deuren. Onze S2 sluitmiddelen zijn verstelbaar of zelfstellend om de werking van houten kozijnen en deuren op te vangen. Het grote voordeel van S2 producten is dat deze uitwisselbaar zijn.

Download onze catalogus

Bekijk onze product catalogus voor het complete assortiment. Hierin vindt u ook alle product eigenschappen en technische tekeningen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze binnendienst medewerkers.