Naamswijziging Themans naar S2 hang- en sluitwerk BV

1 november 2022

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat per 1 november 2022 Themans hang- en sluitwerk BV verdergaat onder de naam:  

S2 hang- en sluitwerk BV

S2-hang--en-sluitwerk

 

S2 is uitgegroeid tot een sterk hang- en sluitwerk merk en ook de branche is steeds meer en meer vertrouwd geraakt met de innovatieve en sterke concepten van S2. We zijn er trots op dat de markt daarmee de kracht van het merk bevestigt. Dat willen we ook laten zien in onze naam. Wij zijn het merk S2!

Geheel passend bij deze ontwikkeling nemen wij daarom afscheid van onze huidige bedrijfsnaam en presenteren wij met trots aan u onze nieuwe naam S2 hang- en sluitwerk BV! Naast S2 blijven we uiteraard de merken Ansa, Cisa en Roto voeren.

Aangepaste contactgegevens:

Niet alleen onze naam, maar ook onze e-mailadressen wijzigen. Zo eindigen alle e-mailadressen nu op @S2info.nl en niet langer op @themans.nl. Tot 1 januari 2023 blijven de oude mailadressen met de naam Themans ook nog in gebruik; u kunt er dus op vertrouwen dat er geen berichten verloren zullen gaan. Wij verzoeken u onze naamswijziging door te voeren binnen uw organisatie. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Nieuwe bedrijfsgegevens:

S2 hang- en sluitwerk BV
Hunneperkade 62
NL-7418 BT Deventer

Telefoonnummer : +31 (0)570-662580
E-mailadres : info@S2info.nl
Website : www.S2info.nl
BTW-nummer : NL815227541B01
KvK-nummer : 08142907

Heeft u nog vragen, of wilt u een verdere toelichting op onze naamswijziging? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We lichten u dit graag verder toe.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Onze medewerkers helpen u graag verder.