S2 OptiMaxx scharnier

Dé oplossing bij een zwellende of krimpende deur

Minder kosten, tevreden klanten

Hebben uw klanten last van deuren die zwellen of krimpen? Met het S2 OptiMaxx veiligheidsscharnier is dit verleden tijd! Het nastellen van deuren is eenvoudiger dan ooit. De traditionele oplossingen zijn vaak ingewikkeld, tijdrovend, en leiden tot beschadigingen die uiteindelijk weer gerepareerd moeten worden. Met deze oplossing hoeft dat niet. De eindgebruiker kan het probleem zelfstandig oplossen. Zo bespaart u niet alleen tijd en kosten, maar zorgt u ook voor tevreden klanten.

Verwerken wordt een fluitje van een cent

Het OptiMaxx nastelbaar scharnier

Met het S2 OptiMaxx scharnier is het nastellen van deuren een fluitje van een cent. Het unieke stelsysteem zorgt ervoor dat de deur weer optimaal sluit, zonder knellen of tochten. Zo besteedt u minder tijd aan reparaties en bespaart u op servicekosten.

Het scharnier voldoet aan de hoogste SKG®*** kwaliteitseisen voor inbraakpreventie en is toepasbaar volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Wilt u zelf ervaren hoe het OptiMaxx scharnier werkt? Vraag dan een gratis sample aan.

Bekijk de video

In onze video vertellen we graag hoe het S2 OptiMaxx nastelbaar scharnier precies werkt:

Thumbnail

De voordelen op een rij

  • Voldoet aan de hoogste SKG®*** kwaliteitseisen voor inbraakpreventie
  • Toepasbaar volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen®
  • Dievenpen op kozijndeel voor snellere montage (en geen schade aan kozijn)
  • Hoger draagvermogen en minder slijtage door kunststof glijlagers
  • Uitzakbeveiliging door V-groef en niet bandstijf

Ervaar het gebruikersgemak

Wacht niet langer en maak de overstap naar een sluitende oplossing voor uw deuren. Ervaar zelf het montage- en gebruikersgemak van het S2 OptiMaxx scharnier.

Onze accountmanagers komen graag bij u langs om het scharnier persoonlijk te overhandigen. Vul het formulier in om uw gratis sample te ontvangen en ontdek hoe u met het S2 OptiMaxx scharnier tijd, kosten bespaart en tegelijkertijd zorgt voor tevreden klanten.

Meer informatie

Een compleet overzicht van onze scharnieren en alle productdetails en technische tekeningen vindt u in onze productcatalogus. Heeft u vragen over ons scharnieren assortiment, neem dan contact op met onze specialisten.

Vraag uw gratis sample aan!

Bent u benieuwd geworden naar het S2 OptiMaxx scharnier? Laat dan uw gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. We komen dan graag het scharnier u persoonlijk overhandigen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.