Service en support

Het team van S2 staat dagelijks voor u klaar

Technische informatie

Voor technische informatie van onze producten zoals freestekeningen, montagehandleidingen en certificaten kunt u het product opzoeken in onze online catalogus.

Klantspecifieke oplossingen

S2 ontwikkelt hang- en sluitwerk producten voor en met de verwerker. We zijn niet alleen leverancier van een product, maar nodigen onze klanten letterlijk en figuurlijk uit aan onze tekentafel om mee te denken over verbeteringen en nieuwe, duurzame oplossingen. Wat ervaart u in de praktijk, wat kan beter of misschien makkelijker? Deel het met ons!

Bij S2 verzamelen we graag alle kennis en ervaring van zowel onze specialisten, onze technische mannen van de R&D als van de verwerker bij elkaar. Door intensief samen te werken brengen we alle knowhow samen, wat uiteindelijk resulteert in optimale oplossingen op het gebied van hang- en sluitwerk.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met onze collega’s van de binnendienst.

Hoelang heb ik garantie en welke rechten heb ik dan?

Er zit 2 jaar garantie op het probleemloos functioneren van de hang- en sluitwerkproducten van S2. Garantie geeft recht op het gratis vervangen van het product of onderdeel conform de garantiebepaling.

Waar koop ik de producten van S2?

Onze producten worden uitsluitend verkocht door onze professionele partners. Een overzicht van ons complete dealernetwerk vindt u in onze dealer locator.

Vragen? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een specifiek product of wilt u gewoon een keertje met ons sparren? Stel uw vraag via de mail, whatsapp of neem telefonisch contact op. Ons team denkt graag met u mee.