Vertrek algemeen directeur Bert van Lieshout

16 december 2022

S2 hang- en sluitwerk en Nauta Group maken hierbij bekend dat algemeen directeur Bert van Lieshout, per 1 januari 2023 de organisatie zal verlaten.

Bert is één van de initiators van het hang- en sluitwerk merk S2 en is sinds de overname in 2007 als technisch directeur betrokken geweest bij de ontwikkeling en positionering van het merk. Als zelfstandig onderdeel van de Nauta Group is S2 de afgelopen jaren uitgegroeid tot een sterk hang- en sluitwerk merk met een onderscheidend assortiment en heeft een mooie positie in de markt verworven.

Bert van Lieshout: ,,De afgelopen 16 jaar heb ik samen met ons team met heel veel plezier en toewijding het merk S2 op de kaart gezet. Als kers op de taart hebben we afgelopen jaar als organisatie afscheid genomen van de naam Themans en gaan we verder als S2. We zijn er trots op dat de markt daarmee de kracht van het merk bevestigt.

Ik laat met een gerust hart een prachtig merk en een fantastisch team achter. S2 hang- en sluitwerk is klaar voor een volgende fase en ik heb er het volste vertrouwen in dat dit team S2 verder gaat uitbouwen, waarbij creativiteit en het beste voor de timmerindustrie altijd voorop blijft staan. Daarnaast wil ik natuurlijk alle S2 collega’s en trouwe klanten bedanken voor de support en fijne samenwerking en wens ik het team van S2 heel veel succes toe.”

Wybe Jan Nauta: ,,Op de eerste plaats wil ik Bert bedanken voor de fijne samenwerking en zijn unieke bijdrage aan de groei en de ontwikkeling van S2 hang- en sluitwerk. Daarnaast wens ik Bert veel succes toe in zijn nieuwe uitdaging bij Kegro Deuren. Ik vind het fijn dat Bert, de komende 2 jaar, nog parttime als adviseur betrokken blijft bij de innovaties en technische ontwikkelingen van S2.”

Wybe Jan Nauta, directeur Nauta Group, vervangt Bert als directeur en zal in nauwe samenwerking met het nieuw aangestelde Management Team van S2 de bedrijfsstrategie voortzetten. Astrid Bugter, Jeffrey Luttenberg, Jelis Bijl en Patrick Kleinhuis maken deel uit van het Management Team.

Namens het hele team van S2 wensen wij Bert heel veel succes met deze mooie nieuwe stap.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Onze medewerkers helpen u graag verder.