Werken bij S2

Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken met gezellige collega’s om je heen en bij een bedrijf dat gave producten ontwikkelt samen met haar partners? Kijk snel of één van onze vacatures bij je past.

Accountmanager hang- en sluitwerk

Heb jij een passie voor sales, talent voor onderhandelen en beschik jij over een positieve persoonlijkheid? Lees dan snel verder, want misschien word jij als accountmanager wel het nieuwe visitekaartje van ons mooie bedrijf. Jouw missie? Het beheren en uitbreiden van onze klantenportefeuille en zoeken naar nieuwe kansen.

Als accountmanager ga jij aan de slag met de verkoop van onze oplossingen en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze partners (de ijzerwarenvakhandel en industriële verwerkers). Je bent een graag geziene gesprekspartner die goed luistert en je voorziet onze klanten altijd van een goed advies. Jij zorgt ervoor dat onze klanten niets ontgaat, signaleert behoeftes en gaat samen met je collega’s van de binnendienst en R&D op zoek naar de beste oplossing.

Samen met twee andere collega’s bedien je de Nederlandse en Belgische markt. Als geboren netwerker leg je makkelijk (nieuwe) contacten en ga je geen ontmoeting uit de weg. Je weet zelfstandig prospects op te sporen en met jouw verkoop skills hen te overtuigen van onze productvoordelen.

Waarom je je snel thuis voelt…
S2 hang- en sluitwerk is al jaren een betrouwbare en betrokken partner voor de houtverwerkende timmerindustrie, deurfabrikanten, gevelbouwers en ijzerwarenvakhandels in Nederland en buitenland. Vanuit onze thuisbasis in Deventer werken wij iedere dag met een gedreven team van productspecialisten aan de ontwikkeling van hang- en sluitwerkoplossingen. Wij doen dit vanuit een platte no-nonsens organisatie waarbij klantpartnerschap en innovatie de twee belangrijkste kernwaarden van de organisatie zijn.

Hoe gaat het met je? En heb je nog leuke plannen voor de komende dagen? Het zijn vragen die je vaak hoort in onze wandelgangen. We houden van persoonlijk contact met elkaar, en naar onze klanten. Met ons enthousiasme en een flinke portie ambitie streven we naar het allerbeste voor onze klanten.

Welke competenties heb jij?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en sterke commerciële vaardigheden
  • Je hebt een aantal jaren ervaring in een commerciële functie
  • Je hebt affiniteit met techniek, bouw of aanverwante branche
  • Mensen in jouw omgeving omschrijven jou als proactief, daadkrachtig, communicatief sterk en stressbestendig
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Kom je bij ons werken? Dan kun je dit van je nieuwe werkplek verwachten!

  • Een goed salaris en dito bonusregeling
  • Leaseauto, telefoon en laptop spreken voor zich
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en bijbehorende opleidingsmogelijkheden
  • Een team van betrokken collega’s, ontspannen werksfeer en leuke borrels en (sportieve) activiteiten

Enthousiast geworden?
Meer informatie over deze vacature of ons bedrijf vind je op www.nautagroup.com/werkenbij.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature en lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Wacht dan niet en solliciteer direct door je CV en motivatie te mailen naar werken@s2info.nl t.a.v. Els Nauta.

Betrokken collega's
Persoonlijke ontwikkeling
Leuke activiteiten
Ontspannen werksfeer

Direct solliciteren?

Neem contact met ons op