Veiligheidsgarnituren

Schildbreedte 40 mm

De veiligheidsbeslagen hebben een hoogwaardige coating van RAL 9005 fijnstructuur. Alle beslagen zijn  SKG®*** gecertificeerd, standaard voorzien van kerntrekbeveiliging en kunnen besteld worden met een montage set inclusief zwarte schroeven voor de bevestiging. De garnituren zijn leverbaar in PC 72 en PC 92 met de combinaties: duwer-kruk en kruk-kruk.

Hefschuifdeurbeslag

Schildbreedte 40 mm

Massief aluminium schild met hoogwaardige coating van RAL 9005 fijnstructuur. Combineer de greep aan de binnenzijde met een greep met kerntrekbeveiliging, een opbouwkom of inbouwkom aan de buitenzijde. Ons S2 hefschuifdeurbeslag voldoet aan SKG®** en PKVW® en is beschikbaar in PC 69 en een blinde uitvoering.

Raamgreep met verstelbare krukstift

Stijlvolle raamgreep met een zwarte finish voor draai-, stolp-, val-, uitzet- en draaikiepramen. Leverbaar in een standaard en een met sleutel afsluitbare uitvoering (SKG® **). Deze raamgreep is universeel toepasbaar dankzij de verstelbare krukstift.

Meerpuntssluiting met zwarte voorplaat

Onze Classic Line cilinderbediende en krukbediende meerpuntssluitingen zijn leverbaar met een zwarte voorplaat.

Contra-espagnolet CET38

Deze stijlvolle en SKG®*** sluitlijst voor dubbele deuren is ook leverbaar met een zwarte coating. De nieuwe espagnolet is zo ontworpen dat er nog maar één smalle uitsparing gefreesd hoeft te worden. Bovendien is de sluitlijst eenvoudig aan de bovenzijde in te korten. De pen kan vervolgens middels schroefdraad aan de sluitlijst worden bevestigd. De nieuwe lijn contra-espagnoletten wordt in Nederland geproduceerd.

Scharnieren

De glijlagerscharnieren met afgeronde hoek in de maat 89x89x3 met en zonder dievenpen zijn onderdeel van het S2 zwart concept. Ook het kantelaafscharnier met de afmeting 89x127x3 inclusief dievenpen is standaard met zwarte coating verkrijgbaar.

Download onze brochures

Voor meer informatie en technische details over onze zwarte hang- en sluitwerk producten kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens.