Verstelbare sluitlijst nu ook in het zwart

15 mei 2022

Zwart deurbeslag, zwarte scharnieren, zwarte cilinders, er is op dit moment veel vraag naar hang- en sluitwerk in een zwarte uitvoering . Onze CET-38 SKG*** sluitoplossing voor dubbele deuren is daarom nu naast aluminium ook in het zwart leverbaar. Een gebruiksvriendelijke contra-espagnolet die, in combinatie met onze meerpuntssluitingen met zwarte voorplaat, deuren stijlvol afmaakt.

Installeren was nog nooit zo eenvoudig

Op verzoek van onze klanten hebben we onze bekende sluitlijst doorontwikkeld. Hoe kunnen we het installeren van een contra-espagnolet nog makkelijker maken voor de installateur? Dat was de grote vraag bij de ontwikkeling van onze nieuwste sluitlijst. In tegenstelling tot veel andere contra-espagnoletten hoeft u bij de CET-38 sluitlijst nog maar één smalle uitsparing te frezen. Een standaard profiel dat met elke freesmachine eenvoudig uit te frezen is. Bovendien is de sluitlijst eenvoudig in te korten tot elke gewenste hoogte. Het installeren van een contra-espagnolet wordt zo niet alleen gemakkelijker, u bent ook nog eens sneller klaar!

De espagnolet kan in combinatie met diverse sluitplaten en sluitpotten worden gemonteerd en past daardoor in iedere onderdorpel.

S2 sluitlijst contra-espagnolet zwart

Open met één simpele handeling

Ook de eindgebruiker is blij met de nieuwe sluitlijst. Met één simpele handeling kan de sluitlijst in zowel de onder- als bovendorpel worden vergrendeld of geopend. Er is veel aandacht gegaan naar de hendel. Deze is gemakkelijk vast te pakken en heeft een zeer soepele en lichte werking.

Alle voordelen op een rij

  • Leverbaar in vier standaard lengtes, die eenvoudig tot de gewenste deurhoogte in te korten zijn
  • Op drie sluitpunten nastelbaar
  • SKG*** gecertificeerd
  • Geschikt voor IBW2 en IBW3 toepassingen
  • Geschikt voor links- en rechtsdraaiende deuren
  • Aluminium zwart structuur
  • Geschikt voor verwerking in houten deuren
  • Uitstekend geschikt in combinatie met onze S2 cilinder- en krukbediende meerpuntsvergrendelingen

Meer informatie vindt u in onze uitgebreide product sheet.
Wilt u bestellen of heeft u andere vraag, neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Onze medewerkers helpen u graag verder.