Contra-espagnoletten

Stijlvolle sluitoplossing voor dubbele deuren

Voor iedere situatie een oplossing met het assortiment contra-espagnoletten. Ze zijn toe te passen op houten deuren en gevels, zoals specifiek omschreven in NEN 5096. De contra-espagnoletten voldoen aan de SKG®*** kwaliteitseisen en zijn geschikt voor toepassing ten behoeve van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

CET38

De contra-espagnolet CET38 heeft een aluminium T-profiel. De sluitlijst heeft een verfijnd design met eenvoudige verwerking door één smalle uitsparing. Bovendien is de CET38 verkrijgbaar in een stijlvolle zwarte uitvoering.

CEU29

De contra-espagnolet CEU29 heeft een staal verzinkt U-profiel. De sluitlijst is op drie punten nastelbaar, geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende deuren en perfect voor verwerking in houten deuren.

Unieke eigenschappen

Bij S2 ligt de nadruk op eenvoudig verstelbare producten en universele oplossingen voor extra montagemak. De S2 contra-espagnoletten kunnen met één handeling zowel in de onder- als bovendorpel worden vergrendeld of geopend. De hendel is gemakkelijk vast te pakken en heeft een zeer soepele en lichte werking.

  • Op drie punten nastelbaar
  • Geschikt voor links- en rechtsdraaiende deuren
  • Geschikt voor verwerking in houten deuren
  • Makkelijk inkortbaar

Meerpuntssluitingen

Onze contra-espagnoletten zijn uitstekend te combineren met onze cilinder- en krukbediende meerpuntssluitingen. Voor IBW2 toepassingen bij dubbele deuren combineert u de S2 contra-espagnoletten met onze S2 meerpuntssluitingen. Het is daarbij van belang dat u voor zowel het slot alsook de sluitlijst hetzelfde ‘raster’ kiest. Dan bent u er altijd van verzekerd dat de meerpuntssluiting en contra-espagnolet samen toegepast kunnen worden.

Accessoires contra-espagnoletten

Naast contra-espagnoletten biedt S2 toebehoren, zoals boorpotten, sluitplaten voor de CET38 en CEU29. Meer informatie over onze sluitmiddelen voor dubbele deuren vindt u in onze brochure ‘S2 Meerpuntssluitingen’.

Download onze brochure

Voor meer informatie en technische details over onze grepen kunt u kijken in onze brochure. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.