Insteek- en oplegsloten

(veiligheids) insteeksloten en bijzet insteeksloten voor woning- en projectbouw

S2 heeft met haar (veiligheids) insteeksloten en bijzet insteeksloten een complete range sloten voor binnen- en buitendeuren in de woning- en projectbouw. De buitendeursloten voldoen aan SKG®** en zijn toepasbaar volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Veiligheidsinsteekslot VSW12

PC-maat: 55 of 72 mm

Veiligheidsinsteekslot met dag- en nachtschoot. Leverbaar met rechte en afgeronde voorplaat. De sloten zijn voorzien van twee stalen anti-afzaagpinnen in de nachtschoot voor een optimale inbraakwerendheid.

 

 

Veiligheidsinsteekslot VSWH12

PC-maat: 55 mm

Veiligheidsinsteekslot voorzien van een dag- en haakschoot. De stalen haakschoot zorgt voor extra inbraakwerendheid. De haakschoot haakt achter de sluitplaat en sluitkom, waardoor de deur lastig te forceren is. Geschikt voor toepassing in smalle kozijnen en/of glaspartijen naast de deur.

 

Veiligheids bijzetslot VBW12

Om in alle situaties te kunnen voldoen aan de eisen van het PKVW® en de veiligheidsnorm NEN 5089 heeft S2 tevens bijzet insteeksloten in haar assortiment. Het S2 veiligheids bijzet insteekslot is ontwikkeld om uw deur maximaal te beschermen tegen inbraak. Het slot voldoet aan de SKG®** kwaliteitseisen, welke staan voor optimale inbraakwerendheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Binnendeur insteeksloten BSW12

De S2 binnendeursloten voor woningbouw zijn uitgevoerd in standaard DIN maatvoering en daardoor eenvoudig toe te passen in houten deuren. De universele voorplaat is toepasbaar in zowel stompe- als opdekdeuren. De sloten zijn leverbaar met de volgende voorplaat finishes: wit gelakt, RVS geborsteld, zwart gelakt of messing.

De serie woningbouw binnendeursloten van S2 bestaat uit:

 • loopslot
 • kastslot
 • vrij/bezet slot
 • dag/nacht slot

Projectsloten PSU943

S2 heeft een compleet assortiment projectsloten voor binnendeuren in de projectbouw. De sloten zijn omlegbaar middels een eenvoudige omkeertechniek. De projectsloten van S2 hebben een geheel verzinkte slotkast, een RVS dag-/nachtschoot en een RVS geborstelde voorplaat. Met kastmaten volgens DIN 18251 norm, klasse 3.

De serie projectbouw binnendeursloten van S2 bestaat uit:

 • dag/nacht cilinderslot
 • loopslot
 • kastslot
 • vrij/bezet slot
 • dag/nacht cilinderslot met rolschoot
 • cilinder loopslot met wissel (met dagschootbeveiliging)
 • anti-paniekslot (zelfsluitend)
 • wissel loopslot

Flexi hoofdsluitkom

S2 heeft eigen sluitkommen ontwikkeld waaronder de hoofdsluitkom. De sluitkom is SKG®** gecertificeerd en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De universele hoofdsluitkom is geschikt voor alle type sloten (ook insteeksloten) die verwerkt moeten worden met een SKG®** sluitkom, ongeacht het fabricaat.

Veiligheidsoplegslot

met anti-kerntrekrozet

Het S2 veiligheidsoplegslot (SKG®**) wordt standaard geleverd met het S2 anti-kerntrekrozet (SKG®***). Hiermee voldoet het oplegslot aan de huidige eisen op het gebied van inbraakwerendheid en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het oplegslot heeft een standaard S2 profiel (S6) en is geschikt voor doornmaat 50 en 60 mm. Toepasbaar op deurdikte 36 – 42 mm.

Download onze catalogus

Bekijk onze catalogus voor het complete assortiment insteeksloten en oplegsloten. Hier vindt u ook alle technische tekeningen. Voor montagevoorschriften en productcertificaten kunt u kijken op onze downloads pagina.