Raambeslag

Complete oplossing voor draai-, kiep- en valramen

De raamgrepen van S2 zijn dankzij een zeer elegante en slanke hendel in iedere situatie te bedienen. U heeft de keuze uit een niet- en een met sleutel afsluitbare variant met een aluminium of zwarte finish. De afsluitbare veiligheidsraamgreep is SKG®** gecertificeerd en voldoet daarmee aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.

Raamgreep met zelfstellende krukstift

S2 heeft een raamgreep ontwikkeld met een zelfstellende krukstift. Deze krukstift is verend en is variabel van 32 tot 45 mm. U vereenvoudigt de voorraad waardoor u kosten reduceert en u heeft bovendien meer zekerheid. Het kiezen van de juiste raamgreep en de montage daarvan is nog nooit zo eenvoudig geweest.

  • SKG®** gecertificeerd
  • Variabele krukstift 32-45 mm
  • Inclusief 45°ventilatiestand met klik
  • Geschikt voor zowel links- als rechtsdraaiende ramen
  • Al geschikt vanaf doornmaat 14.5 mm (binnendraaiend) en 33 mm (buitendraaiend)

45 graden ventilatiestand

De universele raamgreep van S2 is geschikt voor toepassing op aluminium, houten en kunststof ramen met een 43 mm hart op hart afstand. De raamgreep kan toegepast worden op draai-, stolp-, val-, uitzet- en draaikiepramen. Na het monteren is de raamgreep eenvoudig in de geïntegreerde 45° stand te klikken wanneer het raam voorzien is van een ventilatie- of beluchtingsstand.

De S2 raamgreep is ook leverbaar met een krukstift in standaard lengtes. 

Raamgreep-ventilatiestand-zelfstellend

Raamespagnoletten

voor draairamen, stolpramen, valramen en uitzetramen

S2 draairaambeslag is SKG®** gecertificeerd en voldoet aan de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De raamespagnoletten zijn standaard uitgevoerd met haakschoten. Het raam staat altijd geborgd dankzij de vastzetschaar. Bovendien kan de pen van de contra-espagnolet boven en onder verstelt worden, waardoor er geen verstelbare sluitplaat nodig is.

 

Download onze catalogus

Op zoek naar meer informatie over bovenstaande producten? Raadpleeg onze documentatie of neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee!