Veiligheidsbeslag

Geschikt voor nagenoeg alle buitendeurtoepassingen op houten, kunststof en aluminium deuren en gevels

Aluminium veiligheidsbeslag

Schildbreedte 28 mm, 32 mm, 40 mm & 50 mm

Het veiligheidsbeslag van S2 is uitgevoerd met een vastdraaibare geveerde kruk en kenmerkt zich door een universeel boorpatroon waardoor diverse schildbreedtes onderling uitwisselbaar zijn. De aluminium schilden zijn geschikt voor nagenoeg alle buitendeurtoepassingen op houten, kunststof en aluminium deuren en gevels. Het veiligheidsbeslag is links en rechts toepasbaar en voldoet aan de eisen van SKG® en PKVW®.

Hefschuifdeurbeslag aluminium en RVS

Schildbreedte 40 mm (aluminium) en 32 mm (RVS)

S2 biedt een ruim assortiment hefschuifgrepen in aluminium en RVS. Leverbaar in blinde of cilinderuitvoering aan de binnenzijde in combinatie met een anti-kerntrekschild of opbouw- of infreeskom aan de buitenzijde. Naast een 2-gats bevestiging voor eenvoudige montage, zijn onze grepen ook leverbaar in een 3-gats uitvoering.

Hefschuifdeurbeslag met platte greep

Schildbreedte 40 mm (aluminium)

De S2 hefschuifdeurgreep met platte greep is speciaal ontwikkeld voor deuren met raambekleding, zoals rolgordijnen, rolluiken en screens. Al onze hefschuifdeurbeslagen zijn SKG® gecertificeerd, voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en zijn toepasbaar in houten, kunststof en aluminium kozijnen.

RVS veiligheidsbeslag

Schildbreedte 32 en 48 mm

Compleet concept met vastdraaibare krukken of vaste knoppen op diverse schildvariaties. Bovendien is er de mogelijkheid om het rvs beslag ‘verend’ uit te voeren. Ook ons RVS deurbeslag is SKG® gecertificeerd en voldoet aan alle PKVW® eisen.

RVS INTENSE

Daarnaast is er een INTENSE lijn voor situaties waar de EN1906 klasse 4 niet toereikend is. Denk daarbij aan toegangsdeuren die intensief gebruikt worden (parkeergarages, ziekenhuizen) of deuren die zich bevinden in extreme omgevingen (zware industrie, offshore).

Universeel kerntrek garnituur

Schildbreedte 50 mm

Snel en eenvoudig oud deurbeslag vervangen voor goedgekeurd deurbeslag met kerntrekbeveiliging? Kies voor het universeel kerntrekgarnituur of kerntrekbuitenschild van S2. De veiligheidsschilden zijn voorzien van verstelbare bevestigingsnokken, waardoor het deurbeslag past op het gatenpatroon van nagenoeg alle bekende merken.

Stijlvol zwart veiligheidsbeslag

Veiligheidsgarnituren

Schildbreedte 40 mm

De aluminium veiligheidsbeslagen zijn voorzien van een hoge kwaliteit matzwarte coating (RAL 9005, fijnstructuur). Deze behandeling is weerbestendig, kleurvast en gaat lang mee. De garnituren zijn leverbaar in PC72 en PC 92 en in de volgende combinaties: duwer-kruk en kruk-kruk.

Hefschuifgarnituren

Ook onze S2 hefschuifgarnituren zijn leverbaar met deze hoogwaardige zwarte coating. U kunt kiezen uit een blinde of PC69 uitvoering en deze aan de buitenzijde combineren met een opbouw-, inbouwkom of anti-kerntrek schild.

Download onze brochures

Voor meer informatie en technische details over onze veiligheidsgarnituren of hefschuifdeurgrepen kunt u kijken in onze brochures. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

+31 (0)570 – 662580 info@s2info.nl