Terugblik HoutPro+ beurs 2022

10 november 2022

We kijken terug op een zeer geslaagde HoutPro+ beurs met positieve gesprekken, een volle stand en een goede sfeer! Wat ontzettend fijn dat we iedereen weer persoonlijk konden ontmoeten en bijpraten over de laatste ontwikkelingen bij S2. 

Heeft u ons gemist op de HoutPro+ beurs? Wij hebben onze nieuwste ontwikkelingen hieronder nog even voor u op een rijtje gezet. Wilt u direct meer weten? Neem dan contact met ons op via info@s2info.nl of 0570- 662580.

Verstelbaar-scharnier-optimax

OptiMaxx nastelbaar scharnier

Niets is vervelender dan een deur die niet goed sluit. Deze krimp-zwel-problemen ontstaan met name bij dubbele deuren. Het S2 OptiMaxx nastelbare scharnier biedt de beste en meest eenvoudige oplossing! Door het scharnier te stellen, verandert de sluitnaad waardoor de deur weer optimaal sluit. Het voordeel van dit scharnier is dat het stellen gebeurt met één enkele stelschroef terwijl de deur gewoon in het kozijn kan blijven hangen.

Modulaire opbouw
Om u in iedere situatie van een oplossing te kunnen voorzien, heeft u bij S2 altijd keuze uit meerdere mogelijkheden. Ook de nieuwe S2 OptiMaxx is leverbaar in twee uitvoeringen: naast het OptiMaxx scharnier met nastelbare plaat, kunt u ook kiezen voor de OptiMaxx versie met vaste plaat. Dit scharnier kunt u niet nastellen, maar heeft dankzij de vaste plaat een gelijke frezing.

S2 universele raamgreep

Het kiezen van de juiste raamgreep en de montage daarvan is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de zelfstellende krukstift (stiftlengte 32-45mm). De raamgreep is zo ontworpen dat deze dankzij een zeer elegante en slanke hendel in iedere situatie te bedienen is. U heeft de keuze uit een niet- en een met sleutel afsluitbare variant met een aluminium of zwarte finish.

De afsluitbare veiligheidsraamgreep is SKG** gecertificeerd en voldoet daarmee aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. De krukstift zorgt voor kostenreductie door vereenvoudiging van de voorraad.

S2 zwart veiligheids- en hefschuifbeslag

De S2 producten zijn niet alleen eenvoudig te verwerken, maar hebben ook een fraai en modern design in verschillende afwerkingen en zijn daardoor geschikt voor ieder interieur. Zo vindt u in het S2 assortiment stijlvol zwart veiligheids- en hefschuifbeslag dat voorzien is van een hoge kwaliteit matzwarte coating waardoor ze goed aansluiten bij de laatste trend in hang- en sluitwerk. Vanzelfsprekend zijn de garnituren SKG® gecertificeerd.

Zwart-veiligheidsbeslag

Het zwarte veiligheidsbeslag is leverbaar met een schildbreedte van 40 mm en geschikt voor nagenoeg alle buitendeur-toepassingen zoals specifiek omschreven in de NEN-EN 5096. Alle veiligheidsbeslagen zijn SKG®*** gecertificeerd en standaard voorzien van kerntrekbeveiliging.

Ook ons 40 mm hefschuifdeurbeslag is leverbaar met een stijlvolle zwarte coating. De greep aan de binnenzijde kunt u aan de buitenzijde combineren met een opbouwkom, inbouwkom of greep met anti-kerntrekbeveiliging. Het S2 hefschuifdeurbeslag voldoet aan SKG®** en PKVW® en is beschikbaar in PC69 en een blinde uitvoering.

Heeft u ons gemist op de HoutPro+?
Was u niet in de gelegenheid ons te bezoeken op de beurs en wilt u op korte termijn bijgepraat worden over de nieuwe S2 producten? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met uw accountmanager of met de binnendienst via info@s2info.nl of 0570- 662580.g van de voorraad.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Onze medewerkers helpen u graag verder.