Terugblik Polyclose beurs 2022

12 september 2022

Na een lange periode zonder beurzen, zijn wij ontzettend blij dat we op de Polyclose iedereen weer persoonlijk konden ontmoeten en bijpraten over de laatste ontwikkelingen van S2!

Verstelbaar-scharnier-optimax

 

OptiMaxx

Tijdens deze driedaagse vakbeurs in Gent hebben we voor het eerst onze nieuwste innovatie getoond, het nastelbare OptiMaxx scharnier. Niets is vervelender dan een deur die niet goed sluit. Een probleem dat vaak ontstaat bij zeer warme of juist extreem koude weersomstandigheden. Door warmte, kou of vocht gaan houten kozijnen en deuren werken, waardoor de sluitnaad groter of kleiner wordt.

Een nastelbaar scharnier biedt de beste en meest eenvoudige oplossing! Door het scharnier te stellen verandert de hang- en sluitnaad, waardoor de deur weer optimaal sluit. Het voordeel van dit scharnier is dat het stellen gebeurt met één enkele stelschroef, terwijl de deur gewoon in het kozijn kan blijven hangen.

S2 sluitende oplossingen

Daarnaast presenteerden we onze stijlvolle en slimme oplossingen voor (dubbele) deuren en draai-kiepramen zoals de S2 Onderdorpelssluitkom en boorpotten en contra-espagnoletten.

nderdorpels-binnendraaiende-buitendraaiende-deuren

Stijlvol zwart veiligheidsbeslag

Op de beurs toonden we ook de nieuwe S2 aluminium zwart gecoate veiligheids- en hefschuifgarnituren. Deze beslagen zijn voorzien van een hoge kwaliteit matzwarte coating en sluiten goed aan bij de laatste trend in hang- en sluitwerk.

Heeft u ons gemist op de Polyclose? 

Was u niet in de gelegenheid ons te bezoeken op de beurs? S2 is van 1 tot 4 november ook aanwezig op de HoutPro+ beurs. Naast bovenstaande producten, laten we nog meer nieuwe ontwikkelingen zien. Wilt u op korte termijn bijgepraat worden over de nieuwe S2 producten, dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact opnemen met uw accountmanager of met de binnendienst via info@s2info.nl of 0570- 662580.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze producten of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Onze medewerkers helpen u graag verder.